Drempelhulphuren.nl, hét verhuuradres voor drempelhulpen
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij doen zorgvuldig ons best om de gehuurde producten zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij bestellingen vanaf €25,- zijn de verzend- en retourkosten gratis. Dit houdt in dat u bij het huren vanaf dat bedrag gratis verzending heeft, en eenmalig gratis retourlabels bij terugzending. Wilt u tussendoor de producten ruilen voor andere, dan zijn de tussentijdse retourkosten voor uw rekening. De verzendkosten van de nieuwe artikelen nemen wij op onze rekening.

Wilt u huren vanuit België? Dan rekenen wij eenmalig €5,- servicekosten voor het heen- en retourzenden van de producten. Bij ruilen van artikelen zijn de tussentijdse retourkosten ook voor uw rekening.

Levering verloopt via de pakketbezorging van Post-NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Contactinformatie

Oprijplaza
Accustraat 27-B
3903 LX Veenendaal
Tel: 085 065 76 41
E-mail: info@oprijplaza.nl

Drempelhulphuren is onderdeel van Oprijplaza.nl

Let op: Wij hebben geen showroom. U kunt alleen via internet bij ons een bestelling plaatsen.

KVK nummer : 69532664
BTW nummer: NL857908169B01
IBAN nummer: NL41 KNAB 0256 5797 84

Verzendkosten:
Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzend- en retourkosten vanaf €25,- gratis. Tot €25,- zijn de verzendkosten €6,95.
Bij bestellingen naar België hanteren wij €5,- servicekosten. Bij de servicekosten zitten de verzend- en retourkosten inbegrepen.

 
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.