Drempelhulphuren.nl, hét verhuuradres voor drempelhulpen
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Welkom bij Drempelhulphuren.nl!

Drempelhulphuren.nl is hét verhuuradres in drempelhulpen en oprijplaten. Bent u tijdelijk op zoek naar een oprijplaat of drempelhulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende oprijplaten en drempelhulpen: een oplossing voor ieder probleem. Wij vinden het belangrijk dat u veel keuze heeft in kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. 

Huren via onze webshop is gemakkelijk, veilig en 100% betrouwbaar. Wij vinden een goede en snelle service erg belangrijk. Wij hanteren dan ook een snelle levering. Wanneer u iets bestelt, wilt u het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat u de gehuurde producten zo snel mogelijk ontvangt. Meestal de volgende dag al!

Is het product niet wat u verwachtte, of wilt u korter huren dan gedacht? Laat het ons even weten want u kunt het gemakkelijk retoursturen. 

Wij proberen u de beste service te verlenen. Kunnen wij u helpen met het uitzoeken van een drempelhulp of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Contactinformatie

Oprijplaza
Accustraat 27-B
3903 LX Veenendaal
Tel: 085 065 76 41
E-mail: info@oprijplaza.nl

Drempelhulphuren is onderdeel van Oprijplaza.nl

Let op: Wij hebben geen showroom. U kunt alleen via internet bij ons een bestelling plaatsen.

KVK nummer : 69532664
BTW nummer: NL857908169B01
IBAN nummer: NL41 KNAB 0256 5797 84

Verzendkosten:
Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzend- en retourkosten vanaf €25,- gratis. Tot €25,- zijn de verzendkosten €6,95.
Bij bestellingen naar België hanteren wij €5,- servicekosten. Bij de servicekosten zitten de verzend- en retourkosten inbegrepen.

 
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.